RUOSTEKORJAUS JA RUOSTESUOJAUS ESPOOSSA

Ota yhteyttä

Ruoste on auton pahin vihollinen. Se saa helposti alkunsa Suomen vaihtelevasta säästä sekä teiden suolauksesta ja leviää nopeasti. Espoon Kolarikorjaamo Ky tekee ruostekorjauksia ja ruostesuojauksia sekä uusille että vanhoille autoille. 

Ennaltaehkäise ruosteen syntyä suojaamalla autosi hyvissä ajoin! Aja suoraan varikollemme Espoossa, ja me arvioimme ruosteen määrän ja korjauksen kustannukset paikan päällä. Voit myös varata suoraan ajan ruostesuojaukseen tai -korjaukseen ottamalla yhteyttä.

Ruostekorjaus

Jos autoosi on ilmestynyt ruosteläikkiä pohjaan tai pinnoille, on syytä toimia nopeasti. Ruoste leviää helposti, ja korjauksen kustannukset nousevat sitä suuremmiksi, mitä enemmän ruostunutta pintaa autossasi on. Kun ruoste poistetaan ajoissa, on korjauksen tarve pienempi. Kannattaa siis toimia ripeästi heti kun huomaat ensimmäiset ruosteet autossasi. Säästät rahaa korjauskustannuksissa, ja auton jälleenmyyntiarvo säilyy.


Ruostekorjauksessa ruostuneet kohdat poistetaan kokonaan ja niiden tilalle hitsataan uutta peltiä tai tarvittavia osia. Näin ruoste ei palaa tai jatka leviämistä. Auto maalataan eikä korjauksesta jää mitään jälkiä.


Tuo autosi korjaamollemme, niin arvioimme ruostevaurioiden määrän ja laskemme hinnan tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä

Ruostesuojauksesta

Auton ruostumista voi ennaltaehkäistä käsittelemällä auton säännöllisesti ruostesuoja-aineilla. Ruostesuojaus antaa autollesi tehokkaan suojan esimerkiksi talven tiesuolaa, syksyn räntäkelejä sekä muita autoa syövyttäviä tekijöitä vastaan. 


Uudetkin autot lähtevät helposti ruostumaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, ja ruosteen levitessä korjauskulut voivat nousta korkeiksi. Säästät korjauskuluissa kun suojaat autosi jo hyvissä ajoin. Samalla suojaus auttaa parantamaan autosi jälleenmyyntiarvoa.


Käytössämme ovat korkealaatuiset ruostesuoja-aineet, jotka sopivat kaikille automerkeille. Käsittely tehdään huolella, ja se antaa autollesi pitkäkestoisen vastustuskyvyn ruostumista vastaan.

Varaa aika!
Puhelin-ikoni

Onko autosi pinta ruostunut? Toimi nopeasti ja pysäytä ruosteen eteneminen! Espoon Kolarikorjaamo Ky tekee ruostekorjaukset ja -suojaukset.

Ota yhteyttä